Obecné informace

Pozice
Začni kariéru v Deloitte ako daňový konzultant! (Bratislava)
Pracovní poměr
Plný pracovní úvazek
Město
Bratislava
Země
Slovensko
Oddělení
Tax
Tým
CIT - Corporate Tax Consulting
Oblast zájmu
Tax
Způsob práce
Hybridní model

Popis a požadavky

Koho hľadáme?

Chceš naštartovať svoju kariéru v oblasti daní a účtovníctva?

Študoval si ekonómiu, právo alebo manažment? Nezľakni sa, nie je to podmienkou, ale veľkou výhodou!

Staň sa súčasťou svetovo úspešnej značky a využi možnosť pracovať na zaujímavých projektoch. Dostaneš sa do dynamického tímu, kde sa budeš neustále rozvíjať.

V Deloitte ťa zasvätíme do sveta daní a pomôžeme ti posunúť tvoju komunikáciu s klientmi na profesionálnu úroveň. Pri zaúčaní sa môžeš spoľahnúť najmä na skúsených senior konzultantov a manažérov.

Ako daňový konzultant v Deloitte budeš pomáhať spoločnostiam pri riešení situácií, ktoré sú výzvou pre každého odborníka. Budeš spolupracovať s kolegami z celosvetovej siete Deloitte. Náš tím je plný profesionálov, ktorí si navzájom vždy pomáhajú.

Vaša budúca pracovná pozícia

V práci budeš mať možnosť spoznať všetky daňové oblasti. Oboznámiš sa s prípravou daňových priznaní a výkazov, dokumentácie a stanovísk, budeš zastupovať klientov pri sporoch s daňovým úradom a pod. To znamená, že sa u nás určite nikdy nebudeš nudiť. Poskytneme ti profesionálne školenia. So snahou a iniciatívou môžeš zažiť v Deloitte rýchly kariérny rast.

Čo ponúkame

V Deloitte sa stretneš s príjemným a dynamickým pracovným prostredím. Budeš mať možnosť naučiť sa množstvo praktických zručností, ktoré neskôr určite využiješ vo viacerých oblastiach. 

U nás vo firme sa stretneš s veľkým množstvom pozitívne naladených ľudí, ktorí ti pri akomkoľvek probléme určite pomôžu.

Ako základnú zložku mzdy ponúkame 1500 EUR mesačne brutto. Mzda môže byť dohodnutá aj vyššie ako je uvedené v závislosti od profesijnej kvalifikácie a skúseností.


Dátum nástupu: 01.09.2024


K tomu ti pridáme širokú škálu rôznorodých benefitov:

  •  keďže vieme, aký je oddych dôležitý, k zákonnej dovolenke ti pridáme dni vianočného voľna, k tomu voľné dni na regeneráciu a narodeninové voľno (Narodeniny si treba užiť!),
  • sick days – necítiš sa dobre, na PN to nie je a nechceš si čerpať dovolenku? Na tieto účely slúžia bonusové sick days,
  • kartu MultiSport aj so zaujímavým príspevkom,
  • štedrý príspevok na well-being ,
  • doplatok do mzdy pri práceneschopnosti nad rámec zákona až do výšky 100 % mzdy v závislosti od dĺžky práceneschopnosti,
  • prispejeme ti aj pri dôležitých životných udalostiach, ako je svadba či narodenie dieťaťa,
  • celosvetové cestovné poistenie,
  • program, v rámci ktorého môžu zamestnanci zdarma využiť konzultácie s odborníkmi v oblasti psychológie, financií a práva,
  • team-buildingy, spoločné večere.




Výberový proces

Žiadosť pošli elektronicky prostredníctvom našej webovej stránky. Vytvor si profil a prilož k nemu životopis v slovenskom alebo anglickom jazyku, alebo si aktualizuj svoj existujúci profil. Vybraných kandidátov budeme kontaktovať telefonicky, ostatní kandidáti dostanú od nás vyrozumenie emailom.

Tešíme sa na teba!

O spoločnosti Deloitte

Deloitte predstavujú ľudia, skúsenosti a široké portfólio služieb, ktoré poskytujeme v rôznych odvetviach v 150 krajinách po celom svete. Je intelektuálnou výzvou, dobrým východiskovým bodom pre tvoju kariéru a výbornou príležitosťou na nepretržitý rozvoj a získanie cenných životných skúseností. Stačí urobiť prvý krok – kliknúť na tlačidlo reagovať a poslať nám životopis, prejsť jednotlivými fázami výberového procesu a podpísať s nami zmluvu. Deloitte je pre teba najlepšia voľba.

O tíme

Tvoj tím budú tvoriť ďalší junior a senior konzultanti a manažéri. Na väčších projektoch môžeš spolupracovať priamo s riaditeľom alebo partnerom. V Deloitte si pri každom projekte súčasťou tímu tých najlepších odborníkov, ktorí sa o seba navzájom zaujímajú a pomáhajú si.