General Information

Position
Finance Projects (Senior) Consultant
Work arrangement
Full-time
City
Bratislava
Country
Slovakia
Department
Business Process Solutions
Team
BPS Accounting Services
Area of interest
Accounting
Way of work
Hybrid

Description & Requirements

Koho hľadáme?

Nastavovanie finančných procesov, účtovníctvo a finančný kontroling pre našich klientov, zavádzanie systémov ERP, optimalizácia účtovných procesov a ďalšie finančné projekty v rámci tímu BPS (Business Process Solutions).

Máš rád/rada dynamické pracovné prostredie a láka ťa skúmať svet financií z rôznych uhlov pohľadu a podieľať sa na komplexných projektoch? V tom prípade hľadáme práve teba!


Vaša budúca pracovná pozícia

Čo budeš u nás na začiatku robiť?

·         Budeš spolupracovať na finančných projektoch – či už je to implementácia nového finančného systému, záskok za klientovho účtovníka/kontrolóra, alebo koordinácia činností v oblasti financií.

·         Budeš sa učiť od skúsenejších kolegov, získavať nové informácie a rozširovať si obzory.

·         Budeš získavať skúsenosti z rôznych odborov a rozvíjať svoje schopnosti v oblasti riadenia tímu a vedenia projektov.

·         Budeš mať možnosť spolupracovať so zahraničnými kanceláriami Deloitte a so špecialistami v ďalších odboroch, napr. dane, technológie, právo, audit, alebo so špecialistami na poradenstvo pre konkrétne odvetvia.

Ako sa bude vyvíjať tvoja kariéra?

·         Budeš súčasťou projektového tímu Deloitte, prípadne budeš mať na starosti zodpovedajúce finančné projekty (v závislosti od veľkosti projektu).

·         Po získaní potrebných skúsenosti (približne o 1 až 2 roky) sa budeš môcť rozhodnúť, akým smerom sa vo svojej kariére chceš uberať. Či už sa budeš chcieť stať hlavným účtovníkom, finančným riaditeľom, projektovým manažérom, alebo ťa zaujme oblasť technológií – všetko je možné.

·         Ak zistíš, že ťa bavia technológie, skvelé! Budeš mať možnosť podieľať sa na riadení implementácie finančných systémov.

·         Skúsenosti a istota, ktoré počas práce získaš, ti umožnia prevziať väčšiu zodpovednosť.

·         Budeš zodpovedať za rozvoj členov svojho tímu prostredníctvom mentoringu a koučingu.

·         Ak budeš chcieť, zapojíme ťa aj do oblasti Business Development, v rámci ktorej budeš poskytovať podporu nadriadeným/manažérom, pripravovať ponuky a prezentovať ich klientom.

Ako si ťa predstavujeme?

·         Si absolvent/-ka vysokej školy (ideálne ekonomického zamerania) ALEBO absolvent/-ka obchodnej akadémie a máš skúsenosti s prácou na oddelení financií, účtovníctva alebo auditu.

·         Máš minimálne ročné skúsenosti v oblasti účtovníctva, kontrolingu alebo auditu z praxe alebo brigády.

·         Hovoríš plynule po anglicky a po slovensky.

·         Uprednostňuješ rýchle pracovné tempo a prácu na projektoch.

·         Si komunikatívny/-a a nebojíš sa komunikovať s klientmi.

·         Máš tímového ducha a chuť učiť sa.


Čo ponúkame

rozšírenie odbornej kvalifikácie v oblastí účtovníctva, financií, daní (certifikát daňového poradcu), rôzne špecializované školenia, mentoring;


• rozmanitú prácu na slovenských a zahraničných zákazkách a spoluprácu na rozvoji klientského portfólia;
• základnú zložku mzdy: 2000 EUR mesačne brutto. Mzda môže byť dohodnutá aj vyššie ako je uvedené v závislosti od profesijnej kvalifikácie, skúseností a obsadzovanej pozície konzultant
/ senior konzultant.

K tomu ti pridáme širokú škálu rôznorodých benefitov:

• keďže vieme, aký je oddych dôležitý, k zákonnej dovolenke ti pridáme dni vianočného voľna, k tomu voľné dni na regeneráciu a narodeninové voľno (Narodeniny si treba užiť!),
sick days – necítiš sa dobre, na PN to nie je a nechceš si čerpať dovolenku? Na tieto účely slúžia bonusové sick days,
kartu MultiSport aj so zaujímavým príspevkom,
• štedrý príspevok na well-being ,
• doplatok do mzdy pri práceneschopnosti nad rámec zákona až do výšky 100 % mzdy v závislosti od dĺžky práceneschopnosti,
• prispejeme ti aj pri dôležitých životných udalostiach, ako je svadba či narodenie dieťaťa,
• celosvetové cestovné poistenie,
• program, v rámci ktorého môžu zamestnanci zdarma využiť konzultácie s odborníkmi v oblasti psychológie, financií a práva,
• team-buildingy, spoločné večere.


Výberový proces

Dáva ti to zmysel? Máš nejaké otázky? Zaujal ťa Deloitte, ale táto pozícia nie je pre teba tá pravá? Ozvi sa nám. Radi sa s tebou stretneme a prediskutujeme všetky možnosti.