General Information

Position
Reception Hostess
Work arrangement
Part-time
City
Budapest
Country
Hungary
Department
Internal Services
Team
Office Management
Area of interest
Administrative
Way of work
Hybrid

Description & Requirements

Kit keresünk

Belső rendezvényeink, üzleti megbeszéléseink támogatására keresünk gyakornoki segítséget recepciónk állandó munkatársainak támogatására, előre megbeszélt időpontban, jellemzően délelőttönként, heti 20 órában. Fontos, hogy:

  • szívesen kommunikálj formális, üzleties hangnemben - választékosan, mind magyar, mind angol nyelven (erős középfokú, társalgási szintű nyelvtudás elegendő),
  • legyél emberközpontú és segítőkész.

Nem utolsó sorban az egyik legfontosabb a folyamatos, kedves mosoly. :)

Dress code a munkavégzés során: üzleti viseletnek megfelelő saját öltözet (világos blúz, és sötét szoknya/nadrág).  A helyszínen átöltözési lehetőséget biztosítunk.


Amivel foglalkozni fogsz

A hostess-ek elsődleges feladata, a vendégekkel való foglalkozás: fogadás, leültetés, tárgyalóba kísérés, esetenként rendezvényen a résztvevői regisztráció támogatása.

Emellett a feladatok között szerepel a catering - szendvicsek, sütemények, kávé illetve üdítő - előkészítése és szervírozása, majd a rendezvény végén a catering lepakolása (de takarítás és mosogatás nem!). 

Amit kínálunk
  • tanulmányok mellett is tökéletesen tervezhető időbeosztás
  • barátságos kollégák, jó hangulat a recepción
  • impozáns prémium munkakörnyezet a Deloitte központjában, Budapest egyik városképi jelentőségű irodájában a Hősök tere és a Városliget szomszédságában, amelyet 2015-ben az Év Irodája választáson is díjaztak
  • fizetés diákszövetkezeten keresztül* havi elszámolással
 

*A munkavégzéshez aktív hallgatói jogviszony szükséges!

A Deloitte-ról
A Deloitte sokféle munkatárs, tapasztalat, iparág, és világszerte 150 országban nyújtott szolgáltatások összessége.Intellektuális kihívás, kiváló karrierkezdés, és lehetőség a folyamatos fejlődésre szakmailag és élettapasztalat terén egyaránt.Csak az első lépést kell megtenned – kattints a jelentkezésre, küldd el a CV-det, vegyél részt a kiválasztási folyamatban, és írjuk alá a szerződést.A Deloitte egyértelműen a legjobb választás számodra.