General Information

Position
Študent/ka na oddelení auditu
Work arrangement
Internship
City
Bratislava, Kosice, Zilina
Country
Slovakia
Department
Audit & Assurance
Team
Audit - General
Area of interest
Accounting, Audit, Finance
Way of work
Hybrid

Description & Requirements

Koho hľadáme?

Oddelenie auditu hľadá študentov a študentky tretieho alebo štvrtého ročníka VŠ s ekonomickým zameraním, ktorí majú záujem rozvíjať svoje znalosti popri škole a s chuťou učiť sa nové veci. 

Pre lepší obraz a hlavne aby si dostal/a informácie z prvej ruky, sme vyspovedali našu kolegyňu Terku, ktorá sa v Deloitte z pozície Audit interna vypracovala na pozíciu konzultanta. Tak pozri, či sa v popise nájdeš aj ty :) 

Pre koho je podľa teba táto pozícia vhodná? 

"Podľa mňa nie je potrebné mať skúsenosti v odbore. Ak má človek chuť sa učiť, zmysel pre detail a analytické myslenie, rýchlo sa do toho dostane. Deloitte takisto ponúka skvelé školenia, kde sme mali príležitosť nielen naučiť sa všetko potrebné, ale aj spoznať kolegov."
Vaša budúca pracovná pozícia

Kto je vlastne auditor a čo robí v Deloitte?

"Zjednodušene povedané, audítor overuje finančné výkazy a účtovnú závierku spoločností. Obnáša to ale nespočetne veľa činností, predovšetkým skúmanie účtovníctva, avšak aj porozumenie procesov a kontrol, konzultácie s klientom a hlavne prácu v tíme."

Čo ťa na práci najviac baví?

"Na práci ma najviac baví to, že mám príležitosť každý deň robiť niečo iné a spoznávať rôzne odvetvia, v ktorých pôsobia naši klienti."

Mohla by si nám popísať svoj bežný deň?

"V Deloitte som nezažila dva rovnaké dni 😊. Avšak väčšina môjho dňa pozostáva z práce v Exceli a s našimi internými systémami, komunikácie v rámci tímu, s inými oddeleniami a samozrejme s klientom."

Aký je váš tím? Ako by si popísala atmosféru v time?

"Na každej zákazke sa tím mení, preto máme príležitosť spoznať veľa kolegov a vyskúšať si prácu s rôznymi ľuďmi. Atmosféra v tíme je veľmi priateľská."

Je ťažké skĺbiť prácu so štúdiom?

"Pre mňa to nebolo ťažké a to najmä kvôli tomu, že sme mali možnosť pracovať z domu a veľkú flexibilitu. Keď som mala školské povinnosti, vždy som sa stretla s pochopením a podporou."

Čo ponúkame

Čo môže Deloitte ponúknuť študentom a čerstvým absolventom/-tkám VŠ?

"Práca v Deloitte je veľmi dynamická. Človek sa tak dokáže veľmi rýchlo zlepšovať či už v hard skills a oblasti financií, ale aj soft skills, kedže komunikácia je neoddeliteľnou súčasťou práce audítora. Audit Vám dá skvelý rozhľad a prierez všetkými odvetviami, ako aj praktický pohľad na to, ako veci fungujú vo firme."

K Terkiným slovám by sme radi dodali, že ku mzde 7 EUR/hod pridávame pestrý benefitný balíček (napr. príspevok na stravovanie, karta Multisport aj s príspevkom, mobilný telefón aj na súkromné účely, firemné, dobrovoľnícke akcie a mnoho ďalších výhod).

Termín nástupu je september 2024.

Výberový proces

Veríme, že ťa Terka namotivovala poslať si k nám svoj životopis. Už teraz sa na teba tešíme!

O spoločnosti Deloitte
Deloitte predstavujú ľudia, skúsenosti a široké portfólio služieb, ktoré poskytujeme v rôznych odvetviach v 150 krajinách po celom svete. Je intelektuálnou výzvou, dobrým východiskovým bodom pre vašu kariéru a výbornou príležitosťou na nepretržitý rozvoj a získanie cenných životných skúseností.Stačí urobiť prvý krok – kliknúť na tlačidlo reagovať a poslať nám životopis, prejsť všetkými fázami výberového procesu a podpísať s nami zmluvu. Deloitte je jednoducho najlepšia voľba.
O tíme
Naši audítori sú ako finanční detektívi. Dôkladne poznajú účtovné štandardy a audítorské predpisy, pričom maximálnu pozornosť venujú charakteru podnikania a špecifickým rizikám, ktorým sú klienti vystavení. Audit vykonaný firmou Deloitte nielen zaručuje správnosť účtovnej závierky, ale poskytuje aj odborné odporúčania pre vedenie firiem ako zlepšiť finančné vykazovanie, kontrolný systém alebo riadenie rizík. Klientom pomáhame zavádzať nové účtovné postupy, riešiť účinky rôznych zmien na finančné vykazovanie, pripravovať sa na emisiu akcií alebo dlhopisov. Naši audítori sú členmi tímov, ktoré riešia okrem iného aj predaj alebo kúpu firiem, zmeny a zavádzanie nových informačných systémov, projekty finančného výkazníctva a kontrolingu a pod.