Ogólne informacje

Stanowisko
Senior konzultant – Real Estate (CIT, VAT)
Wymiar czasu pracy
Pełny wymiar czasu pracy
Miasto
Praga
Kraj
Republika Czeska
Dział
Tax
Zespół
Real Estate Tax
Obszar zainteresowania
Tax
Tryb pracy
Hybrydowy

Opis i wymagania

Koho hledáme

Lákají tě nemovitosti a s nimi spojená daňová problematika? Do týmu se zaměřením na poskytování daňového poradenství klientům z oblasti Real Estate rádi přivítáme novou posilu na pozici Senior konzultant.

Chceš být jednou z klíčových osob a podílet se na zajímavých projektech v oblasti nemovitostí, a to se zaměřením na daňové poradenství v oblasti korporátních daní a daně z přidané hodnoty. Pak hledáme právě tebe!

Co bude tvoje klíčová odpovědnost?

·       Ve spolupráci s našimi manažery a partnery poskytovat našim lokálním a mezinárodním klientům různé poradenské služby v daňové oblasti (zejména DPH a korporátní daně). Našimi klienty jsou společnosti z oblasti nemovitostí např. developerské společnosti, stavební společnosti, provozovatele ubytovacích zařízení, stejně tak společnosti zabývající se pronájmem nemovitostí aj.

·       Rozvoj a vedení juniornějších kolegů.

·       Spolupráce s kolegy napříč Deloittem (např. právní oddělení, kolegové z transakcí atd.).

·       Spolupráce s klienty při přípravě daňových reportů, a to jak z oblasti korporátních daní, daně z nemovitosti, tak daně z přidané hodnoty.

·       Účast na různých odborných projektech (kontrola korporátních daní a DPH, hloubková prověrka – Due Dilligence, podpora při kontrole korporátních daní a DPH ze strany finančních úřadů).


Vaše budoucí role

Co od tebe očekáváme?

·       Ukončené univerzitní vzdělání.

·       Znalost českých právních předpisů a technické znalosti v oblasti daní.

·       Alespoň 3 roky praxe v oblasti daňového poradenství (zaměření na oblast nemovitostí není podmínkou).

·       Mít zkoušky daňového poradce je výhoda (pokud je nemáš, podpoříme tě v jejich získání).

·       Výbornou znalost angličtiny (min. B2) a češtiny (další jazyk je výhodou).

·       Dobré komunikační a analytické schopnosti.

·       Mít pozitivní přístup a být týmový hráč.


Co nabízíme

Na co se můžeš těšit?

·       Na zajímavou a různorodou práci, v rámci které získáš odbornou znalost v oblasti Real Estate s přesahem do více daňových oblastí.

  • Máme skvělý tým, a to jak lidsky, tak profesně – všichni si tady tykáme a během roku se potkáváme i na různých firemních a týmových akcích (např. skitrip a další teambuildingy).
  • Kariéru, kterou můžeš ovlivnit svým výkonem.
  • Volnou ruku – fantazii se u nás meze nekladou a nápady jsou vítány.
  • Profesní i osobností rozvoj díky široké škále školení, teambuildingů a e-learningových portálů. Zároveň tě připravíme na zkoušky daňového poradce, pokud je nemáš.
  • Pracovní dobu, kterou si můžete rozvrhnout podle svých potřeb a využít i home office.
  • Samozřejmostí jsou i benefity jako Cafeteria, 25 dní dovolené, sick days, cestovní pojištění a další.
  • Zdraví je na prvním místě, a proto je ti k dispozici online poradna uLékaře. Pořádáme i dny zdraví, během kterých probíhají různé workshopy a odborná vyšetření.
  • Pro pomoc v náročných situacích je tady naše asistenční služba – kvalifikovaní odborníci ti poskytnou právní, finanční a psychologické poradenství.
  • Pravidelně můžeš využít služeb fyzioterapeuta, maséra nebo krejčové, kteří k nám dochází přímo do kanceláře.
  • Máme příjemné kanceláře v centru Prahy – můžeš zajít do naší vlastní kavárny, zacvičit si ve fitku (pravidelně probíhají lekce jógy, kruhový trénink nebo HIIT), pro zrelaxování využít meditační místnosti, půjčit si literaturu v naší knihovně a v létě si můžeš užít oběd na terase s výhledem na Pražský hrad.




https://www.facebook.com/DeloitteCZ/  https://www.instagram.com/deloittecz  https://www.linkedin.com/company/deloitte  https://www.youtube.com/  https://twitter.com/DeloitteCZ