Všeobecné informácie

Pozícia
Advokátní koncipient - Fúze a akvizice
Typ pracovného úväzku
Plný úväzok
Mesto
Praha
Krajina
Česká republika
Oddelenie
Legal
Tím
Corporate M&A
Oblasť záujmu
Mergers & Acquisitions
Spôsob práce
Čiastočná práca z domu

Popis práce a požiadavky

Koho hledáme

Deloitte Legal: Hledáme absolventa do M&A týmu.

Jsi absolvent právnické fakulty v České republice s praxí 0 – 1 roky po ukončení magisterského studia a zajímá tě poradenství v oblasti fúzí a akvizic? Láká tě práce v jedné z největších advokátní kanceláři v České republice a chceš se stát součástí našeho týmu?


Vaše budoucí role
Aneb co bude tvojí pracovní náplní?

  • Budeš se hlavně věnovat obchodnímu právu a transakční agendě, ale nakoukneš i do jiných oblastí práva, jako je např. insolvenční právo nebo bankovnictví a finance.
  • Čekají tě rešerše, příprava odpovědí pro klienty, příprava jednodušších právních dokumentů a pomoc při přípravě složitějších transakčních dokumentů.
  • Jakmile se zapracuješ do dennodenní agendy, rychlost růstu a míra složitosti tvé agendy bude záviset na tvé ochotě vystupovat ze své komfortní zóny a růst.
  • Práce v češtině a v angličtině (min. úroveň B2).
Co nabízíme

Co nabízíme?

  • Místo v dynamické a moderní kanceláři plné inovativních a inspirujících lidí.
  • Příjemné prostřední nových kanceláří v centru Prahy.
  • Příležitost pracovat s klienty z místního i mezinárodního trhu.
  • Budeš součástí právního týmu, který se specializuje na M&A transakce, korporátní restrukturalizace, ale také na insolvence a reorganizace.
  • Naučíme tě pracovat prakticky. Nekopírujeme paragrafy, ale pomáháme klientům nalézt praktická právní řešení tak, aby mohli v noci v klidu spát a byrokracie nebrzdila jejich byznys.
  • Fungujeme na základě osobní motivace a zodpovědnosti za výsledek každého jednotlivce, od studenta po partnera.
  • Získáš zkušenost při práci v rámci komplexního poradenství na principu one-stop-shop – na projektech úzce spolupracujeme s odborníky z ostatních oddělení Deloitte (finanční poradenství, consulting, daně, atd.).

    O společnosti Deloitte

    O naše studenty a koncipienty se staráme. Je pro nás důležitá otevřená komunikace a pravidelné zpětné vazby – investujeme tak do naší budoucí generace advokátů. Žádný nováček není v Deloitte Legal ztracen, přidělíme ti buddyho, který tě seznámí s běžným životem v kanceláři a zároveň bude nad tvým kariérním směřováním bdít některý ze zkušených kolegů jako coach.

    Jsme moderní společnost, sedíme v open space, ale pokud se potřebuješ soustředit, máme opravdu hodně zasedaček a prostorů, kam se můžeš uchýlit. Pracovat můžeš z našich nových kanceláří s unikáním výhledem na celou Prahu hned za hlavním nádražím a v blízkosti Riegerových sadů, nebo z home officu. Na dobití baterek máme v přízemí kavárnu, a když tě v práci popadne hlad, do Lidlu dojdeš suchou nohou.

    Děláme to, co má smysl. Pro klienty. I pro naše lidi. Jsme Deloitte Legal a máme zájem se s tebou potkat.





    https://www.facebook.com/DeloitteCZ/  https://www.instagram.com/deloittecz  https://www.linkedin.com/company/deloitte  https://www.youtube.com/  https://twitter.com/DeloitteCZ