Általános információ

Pozíció
Daňový konzultant - Transfer pricing (Praha)
Munka típusa
Teljes munkaidős pozíció
Város
Prága
Ország
Cseh Köztársaság
Üzletág
Tax
Csapat
Transfer Pricing
Érdeklődési terület
Finance, Legal, Tax, Transfer Pricing
Munkavégzés
Hibrid (irodai és otthoni munkavégzés)

Pozícióleírás és elvárások

Koho hledáme
✅ Týmy plné odborníků na daně, právo, účetnictví a technologie, kteří se rádi podělí o své know-how.
✅ Poradenství pro české i zahraniční klienty, se kterými můžeš navázat kontakt, získat zkušenosti a kontakty.
✅ Různorodé projekty, na kterých rychle nasbíráš cenné zkušenosti. Daně nejsou jen o přiznáních, ale o komplexním poradenství.
✅ Rychlý kariérní růst. Z juniorního konzultanta se můžeš stát za několik let manažerem.

Právě rozšiřujeme řady týmu Transfer pricing neboli převodních cen o nové šikovné kolegy, kteří chtějí nastartovat kariéru v Deloitte 🚀. Pokud jsi diplomat a dobrodruh v jednom a máš angličtinu na dobré úrovni, tým převodních cen je pro tebe jako dělaný. Spolu se svými kolegy budeš na poli mezinárodního obchodu řešit vnitroskupinové transakce nadnárodních skupin. Že nemáš zkušenosti, nevadí. Vše tě naučíme.

? Co je potřeba k tomu, aby nám to klapalo?
• Mít chuť učit se novým věcem a zájem o daňovou problematiku. Většinu řešení pro naše klienty vymýšlíme jako tým, jelikož v učebnicích je nenajdeš.
• Ještě nemáš pracovní zkušenost? Nevadí, vše tě naučíme. Pokud už máš nějakou zkušenost např. z finančního/daňového/účetního oddělení, připiš si plusové body.
• Tvoje čeština je výborná a v angličtině se taky neztratíš (úroveň min. B2).
Komunikační schopnosti a analytické dovednosti. Využiješ je nejen při práci v týmu, ale také u klienta.
• Jsi pozitivní člověk s týmovým duchem.
Excel pro tebe není cizí, ale nemusíš být expert. Zároveň využíváme AI a vymýšlíme, kde všude by nám v naší práci mohla pomoci.
• Čerstvě vlastníš diplom z vysoké školy (nebo jsi v předposledním/posledním ročníku studia).
• Nastoupit můžeš od září na minimálně 80% úvazek.

„Převodní neboli transferové ceny jsou ceny, za které si prodávají služby či zboží firmy, jež jsou součástí jedné nadnárodní skupiny a naše úloha spočívá v tom pomoci firmám nastavit ceny v takové výši, aby se co nejvíce přiblížily cenám tržním, či zkontrolovat, že jejich nastavení odpovídá lokálním daňově-právním požadavkům. Proč? Je to totiž oblast, kterou bedlivě prověřuje finanční správa." Petra Hottmarová, Manažerka

Vaše budoucí role
? aneb co tě na začátku čeká?
Práce na reálných projektech pro významné české i zahraniční společnosti napříč odvětvími za podpory seniornějších kolegů, kteří ti se vším pomůžou.
Naučíš se revidovat a nastavit převodní ceny a připravit specifickou dokumentaci, komunikovat s klienty a finančními úřady.
Zapojíš se do komplexních projektů jako jsou daňové kontroly, studie pro oblast převodních cen, a jiné.
• Seznámíš se s daňovou legislativou, a to jak českou, tak mezinárodní.
• Získáš vhled do fungování firem, podnikových financí a manažerského účetnictví. Zároveň si vypiluješ angličtinu - většinu času ji totiž používáme, ať už v mluvenou, nebo v písemné podobě.
• Žádný den není stejný a každý klient je jiný - rychle si tak osvojíš nové dovednosti a získáš hodně zkušeností.
Seznámíš se také s fungováním Deloitte a všemi jeho interními procesy.
• Jelikož klientům nabízíme komplexní one-stop-shop služby, budeš spolupracovat s kolegy z dalších oddělení a rozšíříš si obzory i mimo obor daní.

? Kam se tvoje kariéra bude/může vyvíjet?
Budeš vést různé projekty pro klienty (např. domlouvat správné nastavení převodních cen ve skupině, připravovat související ekonomické analýzy a dokumentace, zastupovat klienta před finančním úřadem při daňové kontrole, a jiné)
• Pokud tě baví technologie, můžeš se podílet na rozvoji a využití AI a přicházet s novými nápady. Kreativitě meze neklademe.
Zkušenosti a jistota, které během práce získáš, ti umožní převzít větší odpovědnost.
• Budeš pracovat s týmem kolegů a s jejich rozvojem, koučováním a rozdělováním úkolů.
• Zapojíme tě i do oblasti Business Developmentu, v rámci kterého budeš vytvářet nabídky a prezentovat je klientům.

Co nabízíme
?aneb na co se můžeš těšit?
• Začátky jsou náročné, a proto dostaneš svého buddyho, který ti pomůže se zorientovat.
• Tvoje kariérní cesta je otevřená a v růstu tě na ní podpoří tvůj osobní kouč.
• Čeká na tebe nabitá Cafeterie s 31 200 body na rok. Benefity si můžeš vybrat podle svých představ (např. jako stravenky, penzijní pojištění, vouchery na sport, kulturu aj.).
• Máme pro tebe špičkové kurzy zaměřené třeba na time-management, asertivitu, komunikaci, Excel a mnoho dalšího. Také máme přístup do Udemy nebo LinkedIn Learning.
• Zároveň tě čekají daňové workshopy a příprava na zkoušky daňového poradce.
• Máme skvělý tým, a to jak lidsky, tak profesně - všichni si tady tykáme a během roku se potkáváme i na různých firemních a týmových akcích (např. Skitrip v Rakousku a další teambuildingy).
• Užiješ si o týden víc relaxu - potřebujeme tě totiž odpočinutého. A navíc ti k dovolené dáme i cestovní pojištění k soukromým účelům.
Flexibilní pracovní doba je pro nás standard. A samozřejmě můžeš využít i home office.
Zdraví je na prvním místě, a proto je ti k dispozici online poradna uLékaře. Pořádáme i dny zdraví, během kterých probíhají různé workshopy a odborná vyšetření.
• Pro pomoc v náročných situacích je tady naše asistenční služba - kvalifikovaní odborníci ti poskytnou právní, finanční a psychologické poradenství.
Odměna za doporučení nového kolegy, můžeš získat 15 000 – 100 000 Kč.
• Pravidelně můžeš využít služeb fyzioterapeuta, maséra nebo krejčové, kteří k nám dochází přímo do kanceláře.
• Máme příjemné kanceláře v centru Prahy - můžeš zajít do naší vlastní kavárny, zacvičit si ve fitku (pravidelně probíhají lekce jógy, kruhový trénink nebo HIIT), pro zrelaxování využít meditační místnosti, půjčit si literaturu v naší knihovně a v létě si můžeš užít oběd na terase s výhledem na Pražský hrad.




https://www.facebook.com/DeloitteCZ/  https://www.instagram.com/deloittecz  https://www.linkedin.com/company/deloitte  https://www.youtube.com/  https://twitter.com/DeloitteCZ